colaboratorii Kherson se tem și se ascund/Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilorColaboratorii Kherson se tem și se ascund/Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor

Colaboratorii locali și angajații serviciilor speciale rusești s-au ascuns în Herson. Nu au fost văzuți sau auziți de ei în ultima săptămână.

Acest lucru a fost spus de consilierul șefului administrației militare regionale Kherson, Serghei Khlan, în aerul canalului 24.

el este sigur că trădătorii și Rashiștii se temeau de APU, care a început să-i distrugă în spate.

“Acest lucru a început să se întâmple când, în centrul orașului Kherson, AFU a distrus Rosgvardiya – spot și bijuterii. Apoi, atât colaboratorii, cât și FSBSHNIKI s-au ascuns”, a subliniat Khlan.

El a adăugat că colaboratorii se ascund pentru că încă se tem foarte mult de partizani. Există, de asemenea, zvonuri în oraș că ofițerii FSB se ascund printre civilii din spital, iar ocupanții își schimbă hainele, cumpără mașini vechi și pleacă în Crimeea ocupată.

Amintiți-vă că pe 18 iulie, Sergey Khlan a publicat un videoclip spectaculos despre explozia unui depozit inamic din Novaya Kakhovka, Regiunea Kherson. 

Anterior, s-a raportat că ocupanții livrează muniție imediat pe prima linie, deoarece se tem de Tunarii AFU.potrivit ISW, loviturile HIMARS asupra depozitelor ocupanților ar putea reduce activitatea artileriei rusești.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *