potrivit consilierului șefului OP, serviciile speciale ale Federației Ruse pot direcționa comportamentul unor organizații internaționale/screenshotPotrivit consilierului șefului PO, serviciile speciale ale Federației Ruse pot direcționa comportamentul unor organizații internaționale/screenshot

Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovici a comentat raportul scandalos al Amnesty International, în care Ucraina a fost acuzată că a desfășurat baze militare în spitale și școli. El a sfătuit să rostogolească un astfel de raport “într-un tub”.

Arestovich și-a împărtășit reacția la declarația Organizației pentru Drepturile Omului în timpul unei emisiuni live cu Mark Feigin.

Potrivit consilierului șefului PO, serviciile speciale ale Federației Ruse pot direcționa comportamentul unor organizații internaționale. Ca urmare a unei astfel de “conduceri”, se obțin rapoarte și declarații scandaloase, pe care țara agresoare le poate folosi pentru propaganda sa. Aceste rapoarte sunt de fapt foarte importante, a remarcat Arestovich, deoarece afectează arhitectura internațională de securitate.

Vorbind despre declarația scandaloasă a Amnesty International, consilierul șefului PO a sfătuit să nu creadă astfel de declarații. Mai mult, Arestovici a spus chiar ce ar trebui făcut exact cu raportul potrivit căruia Ucraina ar fi plasat baze militare în spitale și școli, încălcând legile războiului și punând în pericol viața oamenilor.

“Puteți rula aceste estimări într-un tub. Aceștia sunt oameni care se oferă să hrănească căpcăunul cu copii, astfel încât căpcăunul să nu se jignească prea mult. Du-te …, în cuvinte simple, pot spune”, a spus consilierul șefului PO.

Citește și:  APU a distrus trei depozite de muniție inamice și patru sisteme de apărare aeriană S-300 - OK Yug într-o zi APU a distrus trei depozite de muniții inamice și patru sisteme de apărare aeriană S-300 – OK “Yug” într-o zi ocupanții ruși au bombardat Nikopol-Yevtushenko Invadatorii ruși au tras la Nikopol-Yevtushenkoocupanții din artilerie au bombardat trei districte din Kharkiv ocupanții din artilerie au bombardat trei districte din Kharkiv

Raportul scandalos al Amnesty International: ceea ce este cunoscut

La 4 August 2022, a devenit cunoscut faptul că Amnesty International a publicat un material în care a raportat că Ucraina ar fi plasat baze militare în spitale și școli, punând astfel în pericol viața oamenilor. Organizația a declarat că ” acest lucru încalcă legile războiului, dar în niciun caz nu justifică atacurile neselective ale Rusiei.”

Consilier al șefului biroului președintelui Mikhail Podolyak a comentat declarația Amnesty International. El a spus că orice declarații despre încălcările armatei ucrainene sunt în natura unei operațiuni de informare pentru a discredita Forțele Armate ale Ucrainei și a submina furnizarea de arme de la partenerii occidentali.

Ministerul Apărării a răspuns, de asemenea, raportului Amnesty International privind bazele AFU din spitale și școli. Pictorul a menționat că “în timp ce așteptăm inamicul rus pe câmp, așa cum ne sfătuiesc unii, rușii ne vor ocupa toate casele.”

Reznikov a reacționat nu mai puțin dur la declarația scandaloasă a Amnesty International. După aceea, Secretarul General al Amnesty International a acuzat “roboții ucraineni” de a spori raportul scandalos privind Forțele Armate ale Ucrainei. Și președintele Zelensky a menționat că toți cei care amnistiază Federația Rusă nu pot decât să-și dea seama că acest lucru îi ajută pe teroriști.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *