greve recente de rachete pe aerodromuri-răzbunarea Federației Ruse pentru greve puternice asupra aviației sale/foto UNIANatacurile recente cu rachete asupra aerodromurilor sunt răzbunarea ocupanților pentru loviturile puternice asupra aeronavelor lor.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich la un briefing.

“Situația Politico-Militară din jurul Ucrainei rămâne controlată de conducerea Ucrainei, de conducerea Forțelor Armate și de forțele de apărare. Inamicul nu a făcut un singur avans semnificativ în timpul zilei, a fost oprit în aproape toate direcțiile de loviturile noastre aeriene cu rachete și de loviturile unităților terestre. A existat un contraatac al trupelor ucrainene la nord și la vest de Kiev”, a spus Arestovici.

Potrivit lui, aceleași contraatacuri au fost în direcția Harkov.

“În timpul nopții, aeronavele noastre au efectuat lovituri puternice asupra clusterului inamic. Și a fost sub formă de răzbunare că inamicul a lansat lovituri de rachete pe aerodromurile din Lutsk, Ivano-Frankivsk, Kiev, Kharkiv, regiunile Poltava și Nipru. Aceasta este o încercare de a opri acțiunile aviației noastre, dar din moment ce pregătirea profesională a armatei ruse este cunoscută, majoritatea acestor lovituri au lovit ținte civile”, a spus el.

Arestovich a subliniat că întreaga situație va fi rezolvată, iar pe câmpul de luptă – “AFU și alte forțe de apărare vor pune capăt agresiunii Federației Ruse.”

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.