falsArmata belarusă a efectuat o rotație a personalului și a echipamentelor/fotografie ua.depositphotos.com armata belarusă a efectuat o rotație a unor personal și echipamente la granița cu Ucraina.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“În direcțiile Volyn și Polessky, unitățile Forțelor Armate ale Republicii Belarus îndeplinesc sarcini de consolidare a protecției frontierei Belarus-ucrainene, a fost efectuată o rotație a personalului și a echipamentelor”, se spune în mesaj.

Inspecția sediului forțelor teritoriale de apărare din Districtul Zhlobinsky din Regiunea Gomel din Belarus continuă. Există, de asemenea, o amenințare a inamicului care lansează rachete și atacuri aeriene de pe teritoriul și spațiul aerian al acestei țări.

Citește și:  de la obuziere autopropulsate la cartușe: Germania a publicat o listă de asistență militară pentru AFU De la obuziere autopropulsate la cartușe: Germania a publicat o listă de asistență militară pentru APU  invadatorii ruși atacă APU: ISW a numit cele mai dezastruoase direcții pentru trupele rusești Invadatorii ruși atacă forțele armate ale Ucrainei: ISW a numit cele mai dezastruoase direcții pentru trupele rusești

După cum a raportat UNIAN mai devreme, Belarus continuă să trimită muniție în Rusia, desfășoară exerciții militare pe termen lung la granița cu Ucraina. În țară, au fost anunțate tabere de pregătire militară la granița cu Ucraina, cetățenilor li se înmânează citații.

În ultimele zile, informațiile s-au răspândit activ că este posibilă o nouă ofensivă în Ucraina, de data aceasta de către Forțele Armate din Belarus. În special, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că există posibile provocări din partea Belarusului în direcțiile Volyn și Polessky.

exercițiile de comandă și stat major cu participarea trupelor teritoriale din Regiunea Gomel de la granița cu Ucraina au început în Belarus pe 12 iulie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *