inamicul a întărit gruparea în Kupyansk/fotografie facebook.com/ato.news Inamicul a întărit gruparea din Kupyansk/fotografie facebook.com/ato.news

inamicul a consolidat gruparea în orașul Kupyansk, regiunea Kharkiv.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează acest lucru pe Facebook în informații operaționale începând cu ora 06:00 Din 1 iunie cu privire la invazia rusă.

Se remarcă faptul că, pentru a consolida protecția și apărarea rutelor logistice, trupele rusești au întărit gruparea în așezarea Kupyansk prin mutarea unui grup tactic de batalion.

De asemenea, este raportat că inamicul a regrupat trupele în direcția slavă. Ca urmare a pierderilor din zona Dolgenky, el a luat unități separate în orașul Izyum pentru restaurare.

Citește și:  au fost bătuți de la gradele din regiunea Kharkiv: doi militari ruși au fost condamnați la 11,5 ani de închisoare Bătut de la “Grads” în regiunea Kharkiv: doi militari ruși au fost condamnați la 11,5 ani de închisoare bebelușul a fost aruncat pe acoperiș: povestea unei femei din Harkov care și-a pierdut soțul și fiul (video) Copilul a fost aruncat pe acoperiș: povestea unei femei din Harkov care și-a pierdut soțul și fiul (video)

În plus, inamicul a efectuat recunoașterea pozițiilor trupelor ucrainene folosind UAV-ul Orlan-10 în zonele așezărilor Izyum, Pervomaisk și Bolshaya Kamyshevakha.

reamintim că ocupanții ruși continuă să se pregătească pentru atacul asupra Slobozhanskom direcții. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.