ocupantul care a filmat videoclipul pare să fie rănit/screenshot ocupantul care a filmat videoclipul pare să fie rănit/screenshot

Armata ucraineană a lovit un incendiu cu o cochilie, pe care ocupanții ruși găteau mâncare.videoclipul a fost distribuit în rețelele sociale.

În filmări, operatorul arată o burghezie aprinsă camerei și se plânge că un proiectil de cluster a zburat în pozițiile lor lângă focul de tabără.

după ce ocupantul s-a apropiat de coajă, o altă coajă a căzut peste el din cer.

Războiul din Ucraina: date actuale

inamicul a continuat să bombardeze estul Ucrainei, lansând lovituri de rachete asupra altor regiuni ucrainene. 

Armata rusă a intrat în ofensivă în direcția slavă. Toate încercările de acțiuni de asalt în direcțiile așezărilor Semigorye, Vershina, Pokrovskoye și teritoriile centralei termice Uglegorsk au fost respinse cu succes de soldații ucraineni.

Potrivit experților de la Institutul pentru studiul războiului, în stadiul actual al războiului, Rusia se va concentra pe capturarea Seversk și Bakhmut, fără a acorda prioritate capturării Slavyansk.

Dar ofițerii de informații britanici cred că rușii se confruntă cu o lipsă de personal și sunt rupți între ofensiva din Donbass și apărarea regiunii Kherson ocupate.

în bătăliile Forțelor Armate din Ucraina, 38 550 de invadatori și mii de unități de echipament inamic au fost deja distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.