REUTERS foto

Militarii Forțelor Armate ruse care au luptat în Ucraina și au supraviețuit scriu masiv rapoarte despre refuzul lor de a se întoarce în zonele de luptă.

Guildhall scrie despre asta.

“La dispoziția agenției de știri Guildhall, o sursă verificată a predat fotografii ale rapoartelor militarilor ruși care au luptat în Ucraina și s-au întors la locurile lor de desfășurare. Militarii Forțelor Armate ale Federației Ruse care au supraviețuit în Ucraina scriu masiv rapoarte despre refuzul lor de a se întoarce în zonele de luptă”, se spune în raport.

Redacția a primit rapoartele relevante ale militarilor din 41 A din Districtul Militar Central al Forțelor Armate ale Federației Ruse în vigoare care au sosit în Ucraina. Printre motivele refuzului, soldații indică refuzul de a fi folosiți ca “furaje de tun”, motive inexplicabile pentru operațiunea militară din Ucraina, lipsa suportului tehnic și comunicarea cu comanda și altele.

Deci, sergentul Mirapov Sapar Merdanovich în raportul său către comandantul unității militare numărul 61899 indică: “( … ) raportez prin prezenta că consider că este imposibil să re-plec din cauza organizării proaste, a lipsei de comunicare, a suportului tehnic. Am ajuns, fără să înțeleg de ce era nevoie de mine acolo, fără să explic sarcina. Nu vreau să fiu carne de tun”, a declarat Mirapov, un sergent al Forțelor Armate ruse, în raport.

La rândul său, comandantul echipei a 2-a a plutonului 3 al companiei de puști motorizate, sergentul Junior Alexander Pugachev, îl informează pe comandantul batalionului 3 de puști motorizate că “(…) refuză să participe din nou la ostilitățile din Ucraina din cauza lipsei de sprijin logistic, a lipsei de coordonare a acțiunilor, a lipsei oricărei comunicări în unitate și cu comanda.”

Comandantul plutonului 2 cu pușcă motorizată al companiei 9 cu pușcă motorizată, locotenentul A. Egorov, subliniază că “(…) de la bun început ne-am confruntat cu înșelăciunea și ascunderea adevăratelor obiective și obiective cu care ne-am confruntat. “Exerciții” și “sarcini de antrenament de luptă” diferite și de neînțeles au însemnat evenimente complet diferite (…). Trecerea frontierei Ucrainei noiei s-au discreditat complet în ochii lumii și ai comunității Slave. Din acel moment, acțiunile noastre au avut un caracter de ocupație, care a fost clar exprimat în acțiunile populației civile ( … )”, a scris locotenentul Forțelor Armate ale Federației Ruse Egorov.

Agenția oferă, de asemenea, fotocopii ale altor rapoarte ale militarilor Forțelor Armate ale Federației Ruse.

rapoarte foto ale armatei ruse pe 14 martie 2022 rapoarte foto ale armatei ruse pe 14 martie 2022 rapoarte foto ale armatei ruse pe 14 martie 2022 rapoarte foto ale armatei ruse pe 14 martie 2022 rapoarte foto ale armatei ruse pe 14 martie 2022 rapoarte foto ale armatei ruse pe 14 martie 2022 rapoarte foto ale armatei ruse pe 14 martie 2022 rapoarte foto ale armatei ruse pe 14 martie 2022 rapoarte foto ale armatei ruse pe 14 martie 2022 rapoarte foto ale armatei ruse pe 14 martie 2022

În plus, o sursă Guildhall din Guvernul ucrainean raportează că, din cauza refuzului anumitor oficiali ai ofițerilor Forțelor Armate ale Federației Ruse, inclusiv a deputaților Diviziei 76 de asalt aerian (Pskov) a Forțelor Aeriene de a efectua ordinul de a efectua operațiuni de luptă pe teritoriul Ucrainei, Poliția Militară a Forțelor Armate ale Federației Ruse a reținut 4 militari ai Diviziei menționate.

reamintim, potrivit serviciului de presă al Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei de la începutul invaziei Ucrainei, începând cu 13 martie, pierderile totale de luptă ale armatei ruse s-au ridicat la peste 12 mii de personal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.