armata ucraineană a eliminat comandantul companiei de informații” DNR “cu indicativul de apel”ogre”.

acest lucru este raportat de gruparea operațional-tactică “Vostok”.

se remarcă faptul că “DNR” a declarat că Mashkin ar fi distrus o baterie de arme autopropulsate.

“Se pare că comandantul companiei de recunoaștere a celui de-al 11-lea regiment de puști motorizate al Corpului 1 armată al “DNR”, căpitanul Serghei Mashkin cu indicativul de apel “ogre” (cu o fantezie despre indicatoarele de apel au probleme reale), personal “foc precis” a distrus o întreagă baterie de arme autopropulsate! Pentru a le asculta, așa că echipa Avengers din Universul Cinematografic Marvel, în comparație cu ei, este un fel de grup de “fructe de pădure” din grădiniță. Cu toate acestea, puteți spune multe, dar faptul rămâne. În loc de oameni, el mănâncă cernoziom”, a raportat Vostok OTG.

Citește și:  13 clădiri au fost avariate în regiunea Jitomir ca urmare a unui atac aerian rus În regiunea Jitomir, ca urmare a atacului aerian rus, 13 clădiri au fost avariate Statul Major General: ocupanții au pierdut un regiment de tancuri în timpul ofensivei de la Kiev (foto) Statul Major General: invadatorii au pierdut un regiment de tancuri în timpul ofensivei de la Kiev (foto) Federația Rusă desfășoară mobilizare sub acoperire în diferite districte federale pentru războiul din Ucraina Federația Rusă desfășoară mobilizare sub acoperire în diferite districte federale pentru războiul din Ucraina  Rusia va trimite luptători din Libia la război în Ucraina-Statul Major General Rusia va trimite luptători din Libia la război în Ucraina – Statul Major General

Războiul din Ucraina

Pe 24 Februarie, în jurul orei 5:00, Rusia a invadat teritoriul Ucrainei. Putin a numit războiul cu un stat suveran o ” operațiune militară “menită să” demilitarizeze “și” denazifice ” țara.

Ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene, folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.acțiunile Moscovei au fost condamnate de aproape întreaga lume.

pierderile totale de luptă ale inamicului din 24 februarie până în 20 martie s-au ridicat la aproximativ 14,7 mii de personal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.