armata a calculat câte nave ale Federației Ruse sunt în Marea Neagră /foto REUTERSarmata a calculat câte nave ale Federației Ruse sunt în Marea Neagră Marea Neagră/foto REUTERS

În partea de nord-vest a Mării Negre există un submarin și patru nave mari de aterizare ale ocupanților ruși.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina comenzii operaționale “Pivden” de pe Facebook cu privire la rezultatele pentru 20 iunie.

“Gruparea navală a inamicului în partea de nord-vest a Mării Negre este formată acum din cinci nave, un submarin și patru VDK. Restul flotei, spre deosebire de umplutura panicată a propagandei inamice, se află la baze”, se spune în raport.

În același timp, comanda constată că amenințarea unei lovituri de rachete rămâne relevantă, deoarece nu este exclusă o încercare de a ateriza trupe.

Citește și:  militarii au povestit despre succesele luptătorilor ucraineni din sud Armata a spus despre succesele luptătorilor ucraineni din sudau apărut noi detalii despre greva rachetelor de la Odessa au apărut noi detalii despre greva rachetelor de la Odessa

După cum a raportat UNIAN, în apele Mării Negre, remorcherul ocupanților Vasily Bekh a fost lovit de rachete Harpoon. Remorcherul transporta muniție, arme, personal și sistemul de apărare aeriană TOR pe insula șarpelui ocupată.

Potrivit OK” Pivden”, anterior, a fost posibil să lovească 70% din echipaj. Soarta celorlalți este necunoscută. Navele inamice încearcă să efectueze o operațiune de căutare și salvare.

În seara zilei de 17 iunie, a devenit cunoscut faptul că remorcherul rus Vasily Bekh se dusese deja pe fundul Mării Negre, lovit de armata ucraineană.

pe 18 iunie, Yug OK a raportat că un submarin și cinci nave ale ocupanților ruși continuă să blocheze partea de nord-vest a Mării Negre.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.