vehiculele blindate rusești au fost distruse sub stafide /Screenshot“vehiculele blindate rusești au fost distruse sub stafide/Screenshot

În regiunea Kharkiv, militarii ucraineni au ars o mulțime de vehicule blindate inamice, cu care invadatorii ruși au planificat o altă “descoperire”.

Acest lucru a fost anunțat de voluntarul Roman Donik în telegrama sa și a publicat, de asemenea, un videoclip cu echipamente de ardere.

El a spus că încă o dată Tunarii din cea de-a 93-a brigadă mecanizată separată “Kholodny Yar” au lucrat filigran.

“Conform datelor preliminare, 5-7 tancuri au fost lovite doar noaptea și dimineața, cu care a fost planificată o altă “descoperire”. Pierderile inamice sunt clarificate, spune mesajul.

În plus față de videoclipul cu vehiculele blindate arse, voluntarul a împărtășit fotografii în care un alt T-72 a fost demolat de un turn sub o stafidă din natura ucraineană.

 fotografie t.me/romandonik fotografie t.me/romandonik  fotografie t.me/romandonik fotografie t.me/romandonik

Anterior, “Kholodnoyarovtsy” a distrus drona Zala a Ministerului rus al Apărării. Este utilizat pentru supraveghere, direcționând pentru a asigura o bombardare precisă a artileriei, ajustări ale focului și altele asemenea.

De asemenea, în al 93-lea OMBr “Kholodny Yar” a împărtășit un videoclip în care distrug trei tancuri inamice pe care invadatorii au încercat să le ascundă într-o râpă. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.