rachetele ATACMS vor schimba cursul războiului din Ucraina/fotografie de armata SUARachete ATACMS va schimba cursul războiului din Ucraina/foto de armata SUA

Șeful biroului președintelui Ucrainei, Andriy Ermak, este încrezător că primirea de către Ucraina a rachetelor ATACMS cu rază lungă de acțiune va descuraja ocupanții ruși să restabilească URSS în Ucraina.

Ermak a spus acest lucru în canalul Telegram.

“Problemele complexe necesită soluții moderne. Mai ales dacă este vorba de o logistică militară inamică profundă. ATACMS – va descuraja dorința de a teroriza ucrainenii de la toți reenactorii URSS 2.0”, a spus Yermak.

După cum a raportat UNIAN, reprezentanții autorităților ucrainene au apelat în mod repetat la partenerii internaționali, în special Statele Unite ale Americii, despre necesitatea ca Ucraina să primească rachete ATACMS, care sunt concepute pentru a distruge anumite obiecte la o distanță de până la 300 de kilometri.

S-a observat că chiar și livrarea a 100 de rachete ATACMS către Ucraina pe termen scurt ar putea afecta semnificativ echilibrul puterii. Utilizarea lor poate face posibilă tăierea principalelor rute de aprovizionare la o distanță foarte considerabilă de linia frontală.

Experții sunt încrezători că noile arme vor deschide oportunități fără precedent pentru Ucraina. Forțele Armate ale Ucrainei vor putea atinge absolut toate țintele militare din țara lor, inclusiv pe teritoriul Crimeei și al Mării Negre. Mai mult, nu vor mai fi necesare echipamente suplimentare pentru a rula ATACMS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.