una dintre casele afectate din Districtul Darnitsky /DSNS

Ca urmare a grevei de rachete din această dimineață de la Kiev, două clădiri înalte din Districtul Darnitsky au fost avariate, o persoană a fost ucisă, alte patru au fost rănite.

Acest lucru este raportat de către serviciul de presă al orașului Kiev Administrația de stat cu referire la primul șef adjunct al Povoroznik Mykola.

“Noaptea de 17 martie la Kiev a fost neliniștită. Ca urmare a unei lovituri de rachete în oraș, două clădiri rezidențiale cu mai multe etaje din Districtul Darnitsky au fost avariate”, a spus el.

“Conform datelor preliminare, o persoană a fost ucisă, patru au fost rănite, două dintre ele au fost spitalizate. Salvatorii și medicii continuă să lucreze la fața locului”, a spus Povoroznik.

După cum a raportat UNIAN, astăzi, pe 17 martie, la ora 5:02, ca urmare a căderii rămășițelor unei rachete doborâte, a avut loc un incendiu și distrugerea unei clădiri rezidențiale în cartierul Darnitsky al capitalei.

Potrivit Serviciului de urgență de Stat, explozia a provocat distrugerea structurilor casei de la etajul 16 și tehnic, precum și un incendiu în apartamentul de la același etaj.

pompierii au stins focul. Lucrările de salvare de urgență continuă să demonteze structurile și să caute oameni.

salvatorii au evacuat 30 de persoane de la etajele 11 și superioare ale casei, dintre care o persoană a fost ucisă și alte trei au fost rănite.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.