La început a fost raportat că, ca urmare a unei greve de rachete, 4 locuitori ai Casei au fost răniți/foto DSNS

Cel puțin o persoană a fost ucisă la Kiev ca urmare a loviturilor cu rachete efectuate ieri de Federația Rusă. Un cadavru a fost găsit sub dărâmăturile unui bloc de apartamente din Districtul șevcenko, pe care ocupanții l-au lovit ieri.

Acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de telegramă de către primarul capitalei Vitali Klitschko.

“Prieteni! Kievul continuă să fie sub arma inamicului. Atacul de ieri, rachete în case pașnice-dovadă a acestui lucru. Salvatorii au demontat molozul într-o clădire cu mai multe etaje din Districtul șevcenko. Este nou și încă slab populat, așa că au fost puțini locuitori acolo”, a raportat Primarul pentru prima dată.

Cu toate acestea, o oră mai târziu a devenit cunoscut faptul că, din păcate, au existat victime. La început s-a raportat că, în urma unei greve cu rachete, 4 locuitori ai Casei au fost răniți, iar mai târziu s-a știut că o persoană a fost ucisă.

“Prieteni! Salvatorii care continuă să examineze și să analizeze molozul unei clădiri rezidențiale din Districtul șevcenko, unde o rachetă a lovit ieri, tocmai au găsit cadavrul decedatului”, a scris Klitschko.

Citește și:  la începutul războiului, trupele rusești au făcut două încercări de a asalta reședința lui Zelensky La începutul războiului, trupele ruse au făcut două încercări de a asalta reședința lui Zelensky armata a dezvoltat un nou plan de apărare pentru Kiev Armata a elaborat un nou plan de apărare pentru Kiev  Guterres a recunoscut că Consiliul de securitate al ONU nu a putut preveni și opri războiul din Ucraina Guterres a recunoscut că Consiliul de securitate al ONU nu a reușit să prevină și să oprească războiul din Ucraina

noi lovituri de rachete de la Kiev: ceea ce este cunoscut

După cum a raportat UNIAN, pe 28 aprilie, Ministerul de Interne a raportat noi explozii puternice la Kiev. Ulterior, a devenit cunoscut faptul că ocupanții au lovit cu rachete o clădire de apartamente din Districtul șevcenko.

Rusia a lovit Kievul cu rachete de croazieră în timpul vizitei Secretarului General al ONU Antonio Guterres. Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich a comentat următorul atac al ocupanților și a menționat că “escaladarea a mers conform celei mai grave opțiuni.” UE este, de asemenea, șocată de grevele rusești de la Kiev, unde Secretarul General al ONU și premierul bulgar au fost

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.