trupele rusești sunt încă concentrate pe capturarea Donbass/facebook.com/kommander.nord /Trupele rusești sunt încă concentrate pe capturarea Donbass/facebook.com/kommander.nord /

Armata ucraineană a respins cu succes o serie de acțiuni de asalt ale ocupanților din estul țării.

Acest lucru este menționat în rezumatul de seară al Statului Major General.

se remarcă faptul că APU a respins atacurile rușilor în direcția rafinăriei de petrol Lysychansk-Ivano-Dariivka. Inamicul a suferit pierderi și s-a retras.

În plus, inamicul a atacat, în special, direcția centralei termice Uglegorsk fără succes:”atacurile nereușite ale ocupanților în direcțiile Klinove-Vershina, centrala termică Mironovka-Uglegorskaya au eșuat din nou.”

Citește și:  Jdanov a explicat de ce Putin se grăbește să anexeze teritoriile ocupate Jdanov a explicat de ce Putin se grăbește să anexeze teritoriile ocupate carne de tun: Grozev a povestit despre starea de spirit dintre Buryats și Dagestanis “Carne de tun”: Grozev a vorbit despre starea de spirit printre Buryats și Dagestanis O victimă a fost găsită în școala Kramatorsk distrusă după ce invadatorii au lovit (video) După greva invadatorilor, un decedat a fost găsit în școala Kramatorsk distrusă (video)

în direcția Bakhmut Inamicul a efectuat atacuri aeriene în zonele așezărilor Vershina, Belogorovka, Konstantinovka și Berestovo. 

Atacurile de artilerie au fost înregistrate în apropiere de Berestovoye, Veseloye, Vyemka, Vershki, Novoluganskoye, Bakhmut, Zaitsevo, Soledar, Razdolevka și Kurdyumovka.

În direcția slavă Inamicul a efectuat atacuri de artilerie în zonele așezărilor Dolina, Bogorodichnoye, Gusarovka, Bolshaya Kamyshevakha, Nortsovka, Vernopolye. Efectuat recunoaștere aeriană lângă Dmitrovka și Vernopolya.

Pe direcțiile Avdeevsky, Novopavlovsky și Zaporozhye pentru a constrânge acțiunile trupelor noastre, inamicul a lansat atacuri aeriene lângă Krasnogorovka, Kamenka, Solodkoye și Novoandreevka. El a efectuat atacuri de artilerie în zonele așezărilor Avdiivka, Krasnogorovka, Peski, Zolotaya Niva, Nikolskoye, Zheleznodorozhnoye, Stepnogorsk, Novoselovka al doilea, Ugledar, Gulyai-Pole, Novopil, Belogorie. Pentru a regla focul de artilerie, vehiculele aeriene fără pilot de nivel operațional și tactic sunt implicate lângă Shcherbakiv, Malaya Tokmachka și Belogorye.

războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești sunt încă concentrate pe capturarea Donbass. 

Inamicul atacă zona Ivano-Dariivka, regiunea Donetsk, precum și centrala termică Uglegorsk, pentru a avansa spre Kramatorsk și Slavyansk.

La rândul său, Pentagonul a declarat că, în ciuda pierderilor grele pe care Federația Rusă le-a suferit în luptele pentru regiune, Forțele Armate ruse au avansat doar până la 16 km în 90 de zile. acest lucru, a remarcat generalul Milli, nu este un avans foarte mare.

Potrivit experților de la Institutul pentru studiul războiului, rușii pierd puterea de luptă ofensivă în bătăliile locale pentru așezări relativ neimportante. 

Deci, Forțele Armate ale Federației Ruse încă nu au luat Seversk după capturarea lui Lisichansk. În plus, armata rusă nu a reușit să lanseze un atac asupra lui Bakhmut. ofensiva actuală a ocupanților este de așteptat să atingă punctul culminant în următoarele săptămâni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.