false Ministerul Apărării a declarat că Rusia se schimbă tactici/foto REUTERS

Rusia folosește o nouă tactică în Ucraina. Spre deosebire de primele săptămâni ale războiului, ocupanții acționează ACUM asupra situației și studiază tactica apărătorilor ucraineni.

Acest lucru a fost anunțat de ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar într-un interviu acordat NV.

“Pot spune că acum rușii schimbă tactica. Când au planificat inițial să profite rapid de Kiev, și-au aruncat aici unitățile militare de elită, care au fost distruse de APU-ul nostru. Atunci au avut un anumit plan și strategie dezvoltate în avans. Acum acționează deja asupra situației, studiind și analizând tactica noastră, căutând puncte slabe”, a spus pictorul.

Șeful adjunct al Ministerului Apărării a menționat că rușii au dominat forțele ucrainene în ceea ce privește numărul de personal și arme, dar Ucraina de la începutul războiului a predominat în strategii, nivelul de pregătire a armatei și abordarea intelectuală a desfășurării ostilităților. De aceea inamicul are mai multe pierderi.

În același timp, pictorul a cerut să nu subestimeze inamicul, deoarece ocupanții sunt încă puternici și au suficiente resurse pentru a efectua ostilități la scară largă.

“Acum, așa cum am spus, vedem o tactică diferită: s-au adaptat la noi, acționează similar. M-am întors recent din est, am fost în multe sedii de teren, pot spune că rușii au devenit mai precauți, au început să planifice anumite măsuri, nu doar să ia numărul, ci să construiască o tablă de șah. Prin urmare, războiul este puțin diferit acum decât a fost în primele zile”, a rezumat pictorul.

Anterior, Secretarul NSDC Alexey Danilov a prezis că războiul Rusiei împotriva Ucrainei va fi” de lungă durată”, iar faza fierbinte a agresiunii rusești nu se va încheia în mai. “Dacă vorbim despre această parte a fazei fierbinți a războiului, nu sunt optimist că se va încheia în mai. Va fi un război lung și va continua pe teritoriul nostru”, a spus el.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *