Vitaly Kim/screenshot

unii dintre ocupanții ruși care au încercat să se retragă din regiunea Mykolaiv și-au împușcat propriile.

Acest lucru a fost spus de șeful administrației militare regionale Mykolaiv Vitaly Kim în noul său mesaj video.

“Inamicul a tras în noi la Paște, nimic sacru. Ca întotdeauna, totul este lipsit de scrupule și rău. Dimineața, pentru a nu fi la fel de analfabeți ca mulți ocupanți, a trebuit să caut pe Google orașul Bryansk (unde a luat foc depozitul de petrol – UNIAN). Voi ști unde este … cred că probabil nu suntem noi. Cel mai probabil, rușii sunt cei care se bombardează. Vor să escaladeze”, a spus el.

în același timp, Kim a vorbit despre succesele apărătorilor ucraineni în domeniu:

“Au încercat să atace, i-am învins foarte decent. Ei artoy și-au încercat inteligența incorectă, au verificat, au primit p * zdyuley, au mers la reparații.”

Kim a mai spus că 30 de soldați ruși au fost împușcați de detașamente, trupurile lor au fost arse:

“Nu știu dacă este adevărat sau nu, trebuie să verificăm interceptarea. Orcii s-au retras înapoi, au fost împușcați acolo. 30 de persoane… Unii dintre ei au fost împușcați, alții au fost conduși înapoi în prima linie… Toată lumea știa despre detașamentele lor, toată lumea se temea de ei. Dar au fost arse. Adică, pentru a-și ascunde urmele, au fost arse, fumul venea. Nu am tras, oamenii au spus că duhoarea era groaznică. Ei bine, acest lucru este destul de deja”,

Kim încă o dată a cerut rușilor să se predea:

“Dacă orcii mă aud acolo, atunci … este mai bine să te predai atunci, cu arme sau cu tancuri, vei primi un bonus, fără arme acum avem nevoie de prizonieri pentru a schimba civilii noștri Mariupol, prizonieri. Șansele de a fi ucis sau ars aici sunt minime. Este mai bine să renunți.”

anterior, Kim a spus câte sate au fost capturate de invadatorii din Nikolayevshchina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *