artilerie antiaeriană autopropulsată Gepard/foto BundeswehrInstalație de artilerie autopropulsată antiaeriană Gepard/foto Bundeswehr

Ministrul adjunct al Apărării din Ucraina, Anna Malyar, a explicat că au fost încheiate acorduri privind furnizarea de arme, dar este nevoie de ceva timp pentru a le furniza.

pictorul a raportat acest lucru în aerul teletonului de informații.

“Trebuie să înțelegem că procesul de furnizare a armelor este un proces foarte lung. Înainte de începerea invaziei pe scară largă a Ucrainei, producătorii occidentali de arme aveau deja anumite contracte și obligații. Adică, atunci când spunem că trebuie să facem brusc (aprovizionarea cu arme – UNIAN) și încheiem acorduri, chiar mâine, producătorii ar trebui să ajusteze într – un anumit fel acele relații-afaceri și parteneriat, care au fost deja în acest moment”, a spus pictorul.ministrul adjunct al Apărării a explicat modul în care are loc procesul de tranzit al armelor în țară.

“Dacă vorbim despre tranzitul armelor pe teritoriul altor țări, este mult mai dificil decât transportul a ceva către un individ într-o valiză. Pentru tranzitul armelor, permisiunea este necesară la cel mai înalt nivel, de exemplu, fie Cabinetul de Miniștri, fie Parlamentul unei alte țări trebuie să facă acest lucru. Aceste acorduri au loc la cel mai înalt nivel între președinți, miniștrii apărării”, a explicat pictorul.ministrul adjunct al Apărării a informat că au fost încheiate acorduri privind furnizarea de arme.

“Trebuie să avem răbdare și să înțelegem că aproape toate tranzacțiile au fost încheiate. Înțelegem cu ce frecvență și când vor fi livrate armele. Dar pentru a avea un nivel de paritate în bătălii, avem nevoie de ceva timp”, a spus pictorul.

După cum a raportat UNIAN, astăzi în unele mass-media, cu referire la ediția germană a Welt, au apărut informații că Germania aproape că nu a furnizat arme Ucrainei în nouă săptămâni, în ciuda promisiunilor.

Pe 23 mai, a avut loc a doua întâlnire a șefilor departamentelor de apărare din câteva zeci de țări la Baza Aeriană Ramstein a forțelor armate americane din Europa.

În urma întâlnirii, secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a declarat că țările intenționează să furnizeze Ucrainei rachete anti-navă harpon, sisteme cu jet, tancuri și muniție.

Pe 28 mai, Președintele Volodymyr Zelensky a anunțat munca zilnică pentru consolidarea protecției ucrainene. El a menționat că aceasta este în primul rând furnizarea de arme. Forțele Armate ale Ucrainei se apropie zilnic de momentul în care ocupanții vor prevala tehnologic și cu o forță izbitoare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.