fumul este vizibil deasupra plantei după începutul asaltului său de către trupele rusești/Planet Labs PBC fumul este vizibil deasupra plantei după începutul asaltului său de către trupele rusești/Planet Labs PBC

Imaginile din satelit ale lui Azovstal de la Planet Labs PBC au arătat o nouă scară de distrugere a plantei ca urmare a atacurilor ocupanților.

Fumul este vizibil deasupra plantei după începerea asaltului său de către trupele rusești.atacurile aeriene au lăsat urme de lovituri mari pe acoperișurile atelierelor. Clădirile de pe teritoriul întreprinderii sunt aproape distruse.

 Planet Labs PBC Planet Labs PBC

pe 3 mai, inamicul a reluat ofensiva pentru a prelua controlul asupra Azovstal.

În timpul luptelor, ocupantul a reușit să pătrundă pe teritoriul uzinei. Apărătorii ucraineni din” Azov ” dețin o apărare circulară, bătăliile sângeroase continuă. Situația, potrivit comandantului Denis Prokopenko, este foarte dificilă.

Începând cu ora 7:00 A.M. pe 5 mai, luptele de la uzină au fost reluate din nou.În același timp, rușii nu opresc acțiunile ofensive în zona operațională Estică pentru a stabili controlul deplin asupra Donbass și pentru a păstra coridorul terestru cu Crimeea.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *