invadatorul s-a plâns soției sale despre pierderile armatei ruse din Ucraina/fotografia Forțelor Armate ucraineneinvadatorul s-a plâns soției sale despre pierderile armatei ruse din Ucraina/APU photo

Apărătorii ucraineni continuă să distrugă cele mai multe unități de elită ale Rusiei. În sud, AFU a spulberat armata a 58-a a Districtului Militar sudic al Federației Ruse, pe care ocupanții înșiși au numit-o una dintre cele mai importante.

Acest lucru este menționat în noile conversații telefonice ale invadatorilor, care au fost interceptate de SBU.

Se remarcă faptul că armata a 58-a a Federației Ruse în 2018 a fost re-echipată cu cele mai noi arme și echipamente, “care nu au analogi”, iar acum APU a făcut-o astfel încât “să nu existe” în sine.

“Nu a mai rămas nimic din armata a 58-a. A fost considerată cea mai grea armată din Districtul Militar sudic. Drept urmare, practic nu mai rămâne nimic din ea. Valera Bakin a servit în armata a 58-a. El nu are o singură persoană în viață în compania sa. Nici unul! Toată lumea, pe scurt, a fost ucisă. Întreaga companie. Avem și companii acolo, unde sunt 3 persoane, 4 persoane rămase”, îi spune invadatorul soției sale pe înregistrarea publicată.

reamintim, mai devreme a fost raportat modul în care ocupantul rus ia spus soției sale despre ororile războiului și a fost indignat de înșelăciunea comenzii sale.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.