autobuzele cu oameni din Popasnaya au fost bombardate de invadatorii ruși/fotografie t.me/Zhyvytskyy

Un autobuz de evacuare a reușit să ridice astăzi oameni din Popasna în Regiunea Luhansk. Oamenii au fost scoși sub bombardarea ocupanților, în ciuda coridorului “verde”.

Acest lucru este raportat de către șeful Administrației de Stat Regionale Luhansk Serghei Gaidai

“Astăzi a avut loc o altă evacuare a locuitorilor din Regiunea Luhansk cu trenurile. Chiar dacă există un coridor” verde”, este extrem de periculos să scoți oamenii din Gorny sau Popasnaya. În unele locuri, trebuie să străpungem bombardamentele dense ale armatei ruse. Este și mai dificil atunci când nu există un mod de tăcere. Dar astăzi Autobuzul de evacuare a reușit să ajungă la Popasnaya și să salveze locuitorii locali care locuiau într-un adăpost pentru bombe de câteva zile”, se spune în raport.

În același timp, se remarcă faptul că oamenii au fost duși cu autobuzele către una dintre gările din Donbass, iar apoi vor merge în regiunile de vest ale Ucrainei.

“În timpul evacuării, rușii au deschis focul asupra autobuzului, au deteriorat ușa. Mulțumesc șoferului și ofițerilor de poliție însoțitori pentru curajul lor”, a spus Gaidai.

după cum a raportat anterior UNIAN, ministrul pentru reintegrarea teritoriilor ocupate temporar din Ucraina, Irina Vereshchuk, a declarat că nouă coridoare umanitare au fost convenite pe 17 martie. Deci, 209 de persoane au fost evacuate din Avdiivka și Ugledar.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.