liniile Defensive au fost consolidate în regiunea Kiev/foto UNIANliniile Defensive au fost consolidate în regiunea Kiev/foto UNIAN

Șeful administrației militare regionale din Kiev, Alexey Kuleba, a comentat zvonurile unei a doua ofensive conform căreia liniile defensive au fost consolidate în regiunea Kiev și personalul militar a fost întărit.

el a anunțat acest lucru în telegramă.

Kuleba a reamintit că recent s-au răspândit informații în spațiul informațional despre un atac repetat asupra regiunii capitalei.

“Aș dori să menționez că sediul operațional lucrează în regiunea Kiev într-un mod îmbunătățit non-stop. Liniile Defensive au fost consolidate în regiunea Kiev și personalul militar a fost consolidat”, a menționat președintele OVA.

El a menționat că cetățenii ar trebui să fie vigilenți, să primească informații din surse fiabile și să respecte regulile de securitate în timpul legii marțiale.

După cum a raportat UNIAN, agențiile de aplicare a legii vor monitoriza cu atenție respectarea stării de asediu în regiunea Kiev. Acest lucru se datorează faptului că grupurile de sabotaj și posibilele amenințări de provocare funcționează încă în regiune.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.