Strike aircraft sub acoperirea luptătorilor loviți la un grup de echipamente inamice/foto REUTERS Strike aircraft sub acoperirea avioanelor de luptă a lovit un grup de echipamente inamice/foto REUTERS

Aviația ucraineană a lovit un grup de echipamente inamice: aproximativ 20 de vehicule blindate, forța de muncă și muniția inamicului au fost distruse.

Acest lucru este raportat de comanda Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina.

“Pe 18 mai, aeronava de grevă a Forțelor Aeriene, sub acoperirea luptătorilor, a lovit un grup de echipamente inamice. Conform datelor preliminare, aproximativ 20 de vehicule blindate, forța de muncă și muniția inamicului au fost distruse”, se arată în raport.

În plus, unitățile de rachete antiaeriene au distrus o rachetă de croazieră în regiunea Dnipropetrovsk și un bombardier de luptă Su–34 în regiunea Harkov.

“Datele schimbului radio interceptat indică faptul că motorul aeronavei rusești a luat foc și piloții au fost expulzați”, a spus comanda.

după cum a raportat UNIAN, în seara zilei de 18 mai, soldații forțelor armate din Ucraina au distrus un bombardier rusesc Su-34. Sa întâmplat în apropierea orașului Kupyansk din regiunea Harkov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.