APU a distrus poziția de tragere a artileriei rachetelor/screenshot APU a distrus poziția de tragere a artileriei rachetelor/screenshot

APU a distrus poziția de tragere a artileriei rachetelor ocupanților ruși, inclusiv grade, uragane și vehicule inamice.

Acest lucru a fost raportat de comanda trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina.

“Unitățile de artilerie ale DSHV și forțele terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei au descoperit și distrus poziția de tragere a artileriei rachete a ocupanților ruși. MLRS-urile ocupanților au încercat să lanseze lovituri de foc asupra așezărilor pașnice ale țării noastre”, se arată în mesaj.

Citește și:  soldații celei de-a 128-a brigăzi transcarpatice au distrus secțiunea de mortar a ocupanților (video) Soldații celei de-a 128-a brigăzi transcarpatice au distrus secțiunea de mortar a invadatorilor (video)  Chernobayevka 20: APU a zdrobit din nou soldații ruși lângă Kherson “Chernobayevka 20”: APU a distrus din nou soldații ruși lângă Kherson în regiunea Zaporozhye, ocupanții ruși își ard morții într-o găinărie În regiunea Zaporozhye, ocupanții ruși își ard morții într – un coop de pui-ovule armata ucraineană a despachetat a treia sută de avioane rusești doborâte armata ucraineană a “despachetat”a treia sută de avioane rusești doborâte

apărătorii Ucrainei au distrus:

După cum a raportat UNIAN, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat într-un rezumat de seară astăzi că invadatorii ruși suferă pierderi semnificative de forță de muncă și echipamente în estul Ucrainei.

În special, în unele zone, personalul unităților inamice, în funcție de rezultatele ostilităților, este mai mic de 20%.

Comanda Forțelor Armate ruse încearcă să recruteze și să umple pierderile trupelor sale cu rezerviști. Instruirea pentru 2,5 mii de rezerviști se desfășoară pe terenurile de instruire din regiunile Voronezh, Belgorod și Rostov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.