cel puțin două cel puțin două “cocktail-uri” au fost aruncate în clădirea de birouri de înrolare militară/ilustrație ua.depositphotos.com

Persoane necunoscute au aruncat cocktailuri Molotov la biroul de înrolare militară din Omsk, Rusia.

Acest lucru este raportat de mass-media rusă cu referire la surse.

Potrivit unor surse, cel puțin două cocktailuri Molotov au fost aruncate în clădirea biroului de înrolare militară din districtul Central de pe strada Pușkin din Omsk.

Potrivit martorilor, există un miros puternic de kerosen în apropierea clădirii, iar criminologii lucrează la fața locului.

Mass-media raportează că Departamentul regional al Ministerului Afacerilor Interne, la cererea jurnaliștilor, a raportat că “nu comentează” incidentul. Serviciul de presă al departamentului Comitetului de Investigații pentru regiunea Omsk nu a răspuns la apeluri.

Amintiți-vă că nu este prima dată când cocktailurile Molotov sunt aruncate la birourile de înrolare militară din diferite orașe ale țării. În Cherepovets, doi tineri de 16 ani au încercat să arunce cocktailuri Molotov în ferestrele Biroului de înrolare militară. Aceștia au fost reținuți și a fost deschis un dosar penal împotriva lor pentru distrugerea intenționată sau deteriorarea proprietății (articolul 167 din Codul penal).

De asemenea, incendierea birourilor de înrolare militară a fost raportată în regiunile Nizhnevartovsk, Moscova, regiunea Moscovei, Voronej, Mordovia, Sverdlovsk și Ivanovo.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *