rușii au decojit Kharkiv din Belgorod/foto Unian, Andrey Marienko rușii au decojit Kharkiv din Belgorod/foto Unian, Andrey Marienko

Miercuri, 3 August, invadatorii au lansat rachete la Harkov din Belgorod.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare regionale Harkov Oleg Sinegubov.

“În jurul orei 4 dimineața, ocupanții ruși au lovit două greve asupra Harkovului. Rachetele au fost lansate din Belgorod, anterior din sistemul de apărare aeriană S-300. În cartierul Kholodnogorsk, o rachetă inamică a lovit Pământul. O altă rachetă rusă a lovit teritoriul unei instalații industriale civile din Districtul Novobavarsky. Clădirea este avariată. Nu există răni preliminare”, a spus el.

Sinegubov a mai menționat că, în ultima zi, inamicul a bombardat districtele Bogodukhovsky, Chuguevsky, Harkov și Izyumsky. Clădirile rezidențiale și dependințele au fost avariate. Ca urmare a următoarei bombardamente a orașului Chuguev, depozitele instituției de învățământ au fost avariate, a avut loc un incendiu. O casă privată ardea în hromada Zolochiv. Salvatorii au lichidat focul.

vă reamintim că în seara asta invadatorii au lovit Harkov, nu au existat victime. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *