Rashists continuă să bată pe Mykolaiv/fotografia Administrației Regionale de Stat MykolaivRashists continuă să bată pe Mykolaiv/foto Mykolaiv Administrația Regională de Stat

ca urmare a bombardamentelor de astăzi de Mykolaiv de către ocupanții ruși, o persoană a fost ucisă, cel puțin șase civili au fost răniți.

Acest lucru este raportat pe pagina Administrației Regionale de Stat Mykolaiv pe Facebook.

“Sâmbătă, 28 mai, dimineața, trupele de ocupație ale Rusiei au bombardat din nou orașul Nikolaev. Și din nou lovitura a căzut pe zonele rezidențiale. Cel puțin două muniții au explodat în curțile clădirilor înalte. Ca urmare a bombardamentelor, mai multe clădiri de apartamente au fost avariate”, se arată în raport.

După cum sa menționat în mesajul Administrației Regionale de stat, ca urmare a bombardamentului, o persoană a fost ucisă pe loc. Cel puțin șase civili răniți sunt, de asemenea, cunoscuți în acest moment.

Citește și:  un grup mare de rezidenți Kadyrov au venit la Mariupol - consilier al primarului Un grup mare de “Kadyrovites” a venit la Mariupol – un consilier al primarului  clește, garrote și curent electric: prizonierii ucraineni au povestit despre atrocitățile rușilor “Clește, garrote și curent electric”: prizonierii ucraineni au spus despre atrocitățile rușilor  patru nave ale Flotei Mării Negre a Federației Ruse sunt pregătite pentru expediere în Sevastopol (foto) Patru nave ale Flotei Mării Negre a Federației Ruse sunt pregătite pentru expediere în Sevastopol (foto)  fotografia Administrației Regionale de Stat Mykolaivfotografie Mykolaiv Administrația Regională de Stat fotografia Administrației Regionale de Stat Mykolaivfotografie Mykolaiv Administrația Regională de Stat fotografia Administrației Regionale de Stat Mykolaiv fotografia Administrației Regionale de Stat Mykolaiv

După cum a raportat UNIAN mai devreme, Forțele Armate ale Ucrainei au lansat o contraofensivă în direcția sudică. Ocupanții ruși au suferit pierderi semnificative și au fost forțați să se apere la frontierele neprofitabile și sub-echipate. 

Între timp, potrivit președintelui administrației militare regionale Mykolaiv, Vitaly Kim, în ciuda riscului și a bombardamentelor zilnice ale invadatorilor ruși, tot mai mulți locuitori din regiunea Mykolaiv se întorc acasă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.