invadatorii au atacat din nou Nikopol/biroul foto al Procurorului General invadatorii au atacat din nou Nikopol/biroul foto al procurorului general

Ca urmare a bombardamentelor de astăzi de către ocupanții orașului Nikopol, Regiunea Dnipropetrovsk, un port fluvial, o cale ferată și 25 de clădiri rezidențiale au fost avariate.

Acest lucru este raportat în telegramă de către Biroul Procurorului General.

Potrivit anchetei, astăzi ocupanții ruși au tras mai multe lansatoare de rachete în zonele rezidențiale din Nikopol, în urma cărora un civil a fost ucis.

“Căile ferate, 25 de clădiri rezidențiale, mașinile cetățenilor și portul fluvial al orașului au fost avariate”, se arată în raport.

Citește și:  Gaidai: Severodonetsk ar fi putut fi recucerit dacă armele occidentale ar fi ajuns mai devreme Gaidai: ar fi fost posibil să recucerim Severodonetsk dacă armele occidentale ar fi ajuns mai devreme datorită vremii furtunoase din Marea Neagră, deriva minelor inamice poate crește Datorită vremii furtunoase din Marea Neagră, deriva minelor inamice poate crește șeful Lugansk Ova Sergey Gaidai: fără artilerie, rușii de pe câmpul de luptă nu sunt nimic șeful Lugansk Ova Sergey Gaidai: fără ruși pe câmpul de luptă fără artilerie

De asemenea, invadatorii, folosind arme de artilerie, au tras în satul Vishnevoye din Districtul Sinelnikovsky – infrastructura hergheliei a fost deteriorată.

Acțiunile de investigație prioritare continuă acum.

Procuratura Generală a adăugat că nu există facilități militare în acest teritoriu.

Sub îndrumarea procedurală a parchetelor districtului Nikopol și Sinelnikovsky, se efectuează o anchetă preliminară în cadrul procedurilor penale privind încălcarea legilor și obiceiurilor de război (articolul 438 din Codul Penal al Ucrainei).

după cum a raportat UNIAN, în seara asta ocupanții ruși au tras aproximativ o sută de obuze la Nikopol, o persoană a fost ucisă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.