bombardarea nocturnă a Zaporozhye: a devenit cunoscut unde au ajuns ocupanții/foto UNIANbombardarea nocturnă a Zaporozhye: a devenit cunoscut unde au fost prinși invadatorii/foto UNIAN

În timpul atacului de noapte de la periferia orașului Zaporozhye, ocupanții ruși au lovit o instalație de infrastructură.

Acest lucru a fost anunțat de către primarul interimar al Zaporozhye Anatoly Kurtev. 

“În această seară, în timpul unei alerte aeriene, ocupanții au tras asupra uneia dintre facilitățile de infrastructură din suburbiile Zaporozhye. Ca urmare a atacului inamic, echipamentul de producție a fost deteriorat. Din fericire, nu există victime”, a spus el.

Citește și:  ocupanții au tras într-o serie de așezări din Districtul Zaporozhye, există o bătrână rănită Invadatorii au tras la o serie de așezări din Districtul Zaporozhye, există un om rănit-Starukh  au apărut noi detalii despre greva rachetelor rusești pe Zaporozhye Noi detalii despre atacul cu rachete al Rusiei asupra Zaporozhye au apărut bombardarea inamicului Zaporozhye astăzi: detaliile au devenit cunoscute (foto) Enemy bombardarea Zaporozhye astăzi: detalii au devenit cunoscute(foto)

Kurtev a cerut cetățenilor să răspundă la toate avertismentele cu privire la pericol de aer. 

“Nu uitați că ieri dimineață în timpul alarmei au fost două sosiri în oraș. Ai grijă de tine și de familia ta”, a subliniat primarul interimar.

Actualizat (9: 00): Președintele Ova Zaporozhye, Alexander Starukh, a declarat că, în urma grevei, a izbucnit un incendiu în atelierul întreprinderii, care a fost lichidat la timp de salvatorii serviciului de urgență de stat și a publicat o fotografie de la fața locului.

 bombardarea nocturnă a Zaporozhye: a devenit cunoscut unde au ajuns invadatorii/fotografie t.me/starukhofficial Bombardarea nocturnă a Zaporozhye: a devenit cunoscut unde au ajuns invadatorii/fotografie t.me/starukhofficial  bombardarea nocturnă a Zaporozhye: a devenit cunoscut unde au ajuns invadatorii/fotografie t.me/starukhofficial Bombardarea nocturnă a Zaporozhye: a devenit cunoscut unde au ajuns invadatorii/fotografie t.me/starukhofficial

După cum a scris UNIAN, în jurul orei 01:39, a fost anunțată o alertă aeriană în regiunea Zaporozhye. După aceea, au avut loc explozii în regiune. Locuitorii din regiune au raportat că au auzit sunetele a patru “sosiri”puternice. Potrivit autorităților locale, mai multe rachete au lovit suburbia Zaporozhye.

Alexey Gromov, șef adjunct al Direcției operaționale principale a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, a declarat că Rusia își mărește forțele în direcțiile Zaporozhye și Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.