Buchan călău forțat una dintre victime să mărturisească activități subversive împotriva armatei ruse/foto gp.gov.ua Buchan călău forțat una dintre victime să mărturisească activități subversive împotriva armatei ruse/foto gp.gov.ua

Procuratura districtului Buchan a stabilit și a raportat suspiciunea în absență ocupantului-ucigaș, care a împușcat oameni și a batjocorit civili fără apărare. Departamentul Militar al Serviciului Federal al trupelor Gărzii Naționale din Federația Rusă a încălcat legile și obiceiurile războiului.

Acest lucru este menționat pe site-ul Procuraturii Buchi.

“Potrivit anchetei, în martie 2022, în timp ce se afla în orașul Bucha, suspectul a maltratat civilii care nu au participat la ostilități și nu aveau arme. Împreună cu alți militari ruși, a ucis patru civili. Trupurile lor au fost găsite cu mâinile legate la spate și urme de tortură”, au raportat ofițerii de aplicare a legii.

Se stabilește că Călăul Buchan a forțat una dintre victime să mărturisească activități subversive împotriva armatei ruse. Astfel de” confesiuni ” au fost bătute de bărbat de către ocupant cu fundul unei mitraliere, un paznic de cuțit, mâini și picioare. În plus, monstrul a forțat victima să adulmece cadavrul. Ocupantul a imitat execuția și a împușcat lângă urechea bărbatului. 

“După cum au stabilit procurorii, Belarusul Serghei Kolotsei, în vârstă de 35 de ani, a fost implicat în împușcare. El a comandat una dintre unitățile ocupanților ruși care au comis genocid în Bucha. Au capturat și torturat unii dintre civili și i-au împușcat pe alții chiar pe stradă”, relatează ancheta. Info”.

Potrivit publicației, Kolotse a fost identificat de martori ai atrocităților sale teribile. Ocupantul a fost observat într-un videoclip de la oficiul poștal din Belarus, unde el și colegii săi jefuitori trimiteau prada în Federația Rusă. Kolotse a trimis capacul din portbagajul mașinii în orașul Ulyanovsk. 

Acum, Procuratura verifică implicarea sa în comiterea altor crime de război pe teritoriul regiunii Kiev. Problema declarării unui suspect pe lista internațională căutată este rezolvată.Anterior, UNIAN a raportat deja că într-unul dintre orașele ucrainene unde se aflau ocupanții, Rashiștii au legat un copil de o mamă moartă și au lăsat o mină între ei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.