50 de ocupanți au fost lichidați în Lisichansk/foto facebook.com/sergey.gaidai.loga 50 de ocupanți au fost lichidați în Lisichansk/fotografie facebook.com/sergey.gaidai.loga

Șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, a raportat despre “bumbacul” din Lisichansk ocupat, în urma căruia AFU a distrus sediul inamic.

a scris despre asta pe pagina sa de Facebook.

“Un” atac de cord ” masiv în cincizeci de orci. Sediul Regimentului al șaselea, al doilea corp de armată-minus 50 de rashiști. Nu este nevoie să țineți întâlniri în tribunal în această căldură. Lisichansk este Ucraina!”- a spus Gaidai.

50 de ocupanți au fost eliminați în Lisichansk /captură de ecran50 de ocupanți au fost eliminați în Lisichansk/captură de ecran

Anterior a fost raportat cum AFU a respins două ofensive în Regiunea Luhansk și a distrus un depozit de muniție inamic.

pierderile Rusiei în războiul din Ucraina

Pierderile Rusiei în Ucraina de sâmbătă, 23 iulie, au avansat serios la noua “linie roșie” – aproximativ 39.240 de dușmani au fost deja distruși.

Încă 240 de adversari au fost eliminați în țara noastră în timpul zilei, a raportat Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Patru tancuri inamice, nouă vehicule blindate de luptă, un sistem de artilerie, două sisteme de rachete cu lansare multiplă, un drone operațional-tactic și 17 unități de echipament auto au fost, de asemenea, eliminate pe teritoriul ucrainean.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.