ca urmare a bombardării inamice în districtul Svyatoshinsky, un bărbat a fost ucis/fotografia serviciului de urgență de Stat al Ucrainei

ca urmare a bombardării inamice într-o persoană a fost ucisă în districtul Svyatoshinsky din Kiev.

Acest lucru este raportat de serviciul de urgență de Stat din canalul Telegram.

Mesajul spune că astăzi, în jurul orei 16:30, Serviciul de salvare 101 a primit mai multe rapoarte în același timp despre un incendiu în districtul Svyatoshinsky din capitală. Ca urmare a scoicilor, două mașini au luat foc.

“la ora 17:04 incendiul a fost eliminat. Din păcate, 1 persoană a fost ucisă”, se spune în mesaj.

De asemenea, se remarcă faptul că un incendiu de pardoseală din iarbă a avut loc în apropiere pe o suprafață de 5000 mp lichidarea continuă.

Salvatorii notează că a fost primit un alt apel către depozitele în care a lovit cochilia, rezultând un incendiu pe o suprafață de 3000 mp.

“Există o amenințare de explozie a unei cochilii, motiv pentru care focul este stins de la o distanță sigură. Lichidarea continuă.”- se spune în mesaj.

 foto ocupanții ruși au lovit Kievul: un incendiu a izbucnit în Svyatoshinskaya raoin pe 17 martie 2022 fotografie de la serviciul de urgență de Stat foto ocupanții ruși au lovit Kievul: un incendiu a izbucnit în Svyatoshinskaya rao pe 17 martie 2022 fotografie de la serviciul de urgență de Stat foto ocupanții ruși au lovit Kievul: un incendiu a izbucnit în Svyatoshinskaya raoyne pe 17 martie 2022fotografie a serviciului de urgență de Stat  Photo ocupanții ruși au lovit Kievul: un incendiu a izbucnit în Svyatoshinskaya raoin pe 17 martie 2022 fotografie de la serviciul de urgență de Stat foto ocupanții ruși au lovit Kievul: un incendiu a izbucnit în Svyatoshinskaya raoyne pe 17 martie 2022 fotografie de la serviciul de urgență de Stat  foto ocupanții ruși au lovit Kievul: un incendiu a izbucnit în Svyatoshinskaya raoin pe 17 martie 2022 fotografie a serviciului de Stat pentru Situații de urgență

După cum a raportat UNIAN, pe 17 martie la ora 5: 02, ca urmare a căderii rămășițelor unei rachete doborâte, a avut loc un incendiu și distrugerea unei clădiri rezidențiale din cartierul Darnitsky al capitalei.

potrivit Serviciului de urgență de Stat, explozia a provocat distrugerea structurilor casei de la etajul 16 și tehnic, precum și un incendiu în apartamentul de la același etaj.ca urmare a unui atac cu rachete la Kiev, două clădiri înalte din Districtul Darnitsky au fost avariate, o persoană a fost ucisă, alte patru au fost rănite.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.