15 persoane dispărute au fost raportate în Vinnytsia în timpul exploziilor/fotografia serviciului de urgență de StatÎn Vinița, 15 persoane au fost date dispărute în timpul exploziilor/foto a serviciului de urgență de Stat

Anterior, ca urmare a unei lovituri de rachete a ocupanților ruși din Centrul orașului Vinnytsia, 20 de persoane au fost ucise. În același timp, oamenii, rudele și prietenii celor care se aflau în zona lovită de rachetele inamice continuă să contacteze poliția.

acum, ofițerii de aplicare a legii au 15 astfel de apeluri. Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de șeful Poliției Naționale Igor Klimenko.

Vinnytsia: începând cu ora 14:00, linia de poliție specializată a primit 15 rapoarte despre cetățeni dispăruți care se aflau în zona lovită de rachete inamice. Acum nu intră în contact”, spune postarea.

Peste 400 de polițiști continuă să lucreze la fața locului. 12 grupuri de investigație și operaționale ale Poliției Naționale și serviciilor de securitate documentează o altă crimă a armatei ruse împotriva poporului ucrainean.

Lovitură la Centrul de Vinnița-rachete trase din Marea Neagră

Vinnytsia a fost atacată de rachetele de croazieră Kalibr, pe care Rashiștii le-au tras dintr-un submarin din Marea Neagră. Acest lucru a fost anunțat de reprezentantul Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina Yuri Ignat.potrivit lui Ignat, forțele antiaeriene ale Forțelor Aeriene au distrus două rachete.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.