Arestovich a spus când se va încheia războiul din Ucraina /foto Unian, Vyacheslav RatynskyArestovich a spus când războiul se va încheia în Ucraina/foto Unian, Vyacheslav Ratynsky

Războiul din Ucraina se poate încheia brusc dacă președintele Federației Ruse Vladimir Putin moare.

Alexey Arestovich, consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei, a spus acest lucru într-un interviu cu Dmitry Gordon.

“Războiul se poate încheia în orice moment. Iată Putin-o dată și mâine a murit și se va termina foarte repede. Și poate continua luni întregi – până în noiembrie, până în decembrie… De ani de zile – nu știu, dar dacă Putin este “ideal” viu și bine, atunci este destul de cu flash-uri, cu o cădere și intensitate, cu o nouă creștere, poate trece și prin flash-uri episodice până în vara viitoare”, a spus el Gordon.

Citește și:  Zelensky a numit principala sarcină operațională a Forțelor Armate ale Ucrainei în războiul cu Rusia Zelensky a fost numit principala sarcină operațională a Forțelor Armate ale Ucrainei în războiul cu Rusia  expertul militar Jdanov a estimat șansele APU de a elibera Kherson înainte de sfârșitul verii Expertul militar Jdanov a estimat șansele APU de a elibera Kherson până la sfârșitul verii ex-general American despre bătăliile din Donbass: nu a existat încă o lovitură knockout a APU ex-general American despre bătăliile din Donbass: nu a existat încă o lovitură knockout a APU

Potrivit lui, luptele pot continua luni de zile, dar faza activă a războiului “va îngheța până la iarnă.”

“Dar activ, astfel încât este deja destul de activ, va îngheța până la iarnă. Nici o economie rusă nefericită nu le va scoate, încercările nesfârșite de valuri de mobilizare, aruncarea trupelor și așa mai departe nu le vor scoate. Nebunii se termină chiar și în Rusia, destul de ciudat”, a spus Arestovici.

el este, de asemenea, convins că războiul se va încheia cu victoria Ucrainei.

“Pentru mine, Victoria este granițele din 24 August 1991. Crimeea trebuie luată, Donbass trebuie luat. Totul este al nostru. Punctul final al Justiției depline trebuie stabilit – fiecare și-a întors propriul”, a rezumat Arestovici.

În același timp, potrivit lui, dacă Putin moare, atunci “Kremlinul va începe să tranzacționeze cu Occidentul pentru ridicarea sancțiunilor. Însoțind retragerea trupelor”, a scris Arestovici sub videoclipul publicat.

după cum a raportat președintele Vladimir Zelensky, astăzi lățimea Frontului ucrainean este deja mai mare de 2,5 mii de kilometri.

După cum a scris UNIAN, la începutul lunii iunie, comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina, Valery Zaluzhny, a raportat că lățimea frontului este de 2.450 km, dintre care 1.105 km se luptă activ. 

Surse și analiști intervievați de Washington Post consideră că războiul din Ucraina ar putea escalada într–un conflict de intensitate scăzută sau s – ar încheia ca Războiul Coreean din 1950-53-fără un sfârșit formal și cu formarea unei frontiere militarizate cu teritoriul ucrainean ocupat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.