RF va continua atacurile cu rachete asupra Ucrainei/fotografia Ministerului Apărării al Rusiei RF va continua atacurile cu rachete asupra Ucrainei/fotografia Ministerului Apărării al Rusiei

Ocupanții ruși vor continua probabil atacurile cu rachete asupra orașelor ucrainene situate în zona cu rază medie de acțiune.

Această prognoză a fost anunțată de expertul militar Peter Chernik pe canalul 24, povestind despre stocurile de rachete de la ruși. Conform estimărilor sale, inamicul rămâne deja fără rachete de înaltă calitate.

“Și acele pumnale glorioase care au fost folosite o singură dată în Ucraina, există doar 40 de piese”, a menționat el, adăugând că numărul de rachete Kalibr și Iskander este potrivit pentru o valoare critică.

În același timp, trupele rusești au încă o mulțime de rachete cu rază medie de acțiune, a declarat Chernik. Vorbim despre rachete cu o rază de tragere de 180-280 kilometri – X-31 și X-59.

“În opinia mea, în mod colectiv, rușii au tras doar în limita a 30% din totalul stocurilor lor – atât noi, cât și sovietice”, a concluzionat el, îndemnând ucrainenii să nu neglijeze semnalele de alarmă aeriană.anterior, informații ucrainean a spus că de la începutul războiului din Ucraina, Rusia a folosit 55-60% din rezervele sale de arme de precizie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.