orașul a fost de fapt distrus de invadatori/foto de REUTERS

Mariupol, Regiunea Donetsk, a suferit cel mai mult din toate așezările din Ucraina din cauza atacurilor ocupanților.

UNIAN online spune despre situația din Mariupol astăzi, 25 aprilie:

15:18 Ocupanții încearcă din nou să ascundă amploarea genocidului din Mariupol. Maschează uriașul mormânt comun din Mangush cu “tablete”. Până acum, merge foarte prost. În fotografie vedem un singur sector de înmormântare, unde, judecând după numerotarea plăcilor, există cel puțin 268 de înmormântări. Pe imaginile din satelit din 9 aprilie, observăm 4 astfel de sectoare. Prin urmare, propagandiștii Rusiei înșiși au documentat faptul uciderii a 1000 de locuitori din Mariupol. Ținând cont de informațiile martorilor oculari despre natura și amploarea înmormântărilor din aprilie, confirmăm evaluarea preliminară – de la 3 la 9 mii de locuitori din Mariupol au fost îngropați în Mangush.

13: 13 “miliția DPR”a început să lucreze în Mariupol bombardat

12:49 Ministerul Apărării al Federației Ruse a declarat că astăzi, 25 aprilie, de la ora 14:00, nu mai luptă pentru ieșirea civililor care se află pe Azovstal. Între timp, GUR al Ministerului Apărării al Ucrainei susține că “trupele rusești planifică un atac chimic pentru a “fuma” militarii și civilii ucraineni de pe teritoriul întreprinderii.

11:50 Gara Mariupol (video).

09: 20 În Mariupol, inamicul a lansat atacuri cu rachete și bombe asupra pozițiilor trupelor ucrainene pe teritoriul uzinei Azovstal. Acest lucru este raportat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

05.54 o alertă aeriană a fost declarată în regiunea Donețk.

02.13 Consilierul șefului Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gerashchenko, în telegramă, a povestit cum un băiat a salvat o pisică în timpul unui atac cu rachete al invadatorilor, iar tatăl a acoperit copilul și animalul cu corpul său.

situația din Mariupol este foarte dificilă din cauza invaziei Federației Ruse. Invadatorii au intrat în oraș pe 1 martie. Există informații că numărul victimelor civile poate ajunge la 22 de mii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.