Care este situația din Kharkiv astăzi?/fotografie facebook.com/MNSKHARKIV care este situația din Kharkiv astăzi?/fotografie facebook.com/MNSKHARKIV

În Kharkiv și în regiune, situația este turbulentă, ocupanții ruși bombardează atât orașul, cât și așezările din regiune.

UNIAN online spune ce se întâmplă joi, 19 Mai, în Kharkiv și în regiune:

06: 02 Alarma din Kharkiv și din regiune nu a fost încă anulată. Nu au existat mai multe informații despre explozii.

04:01 Explozii se aud în Kharkiv! Localnicii trebuie să rămână în adăposturi. Este raportat că există presupuse “sosiri” și incendii în oraș.

03: 00 alarma în Kharkiv și regiunea continuă, “lights out” nu a fost dat

01:57 localnicii raportează că se aud explozii în regiunea Kharkiv. Nu există încă comentarii oficiale cu privire la situație.

01:47 O alertă a fost anunțată în Kharkiv și în regiune. Toți locuitorii din regiune sunt rugați să meargă la adăpost și să rămână până la sfârșitul alarmei.

Amintiți-vă că în ajunul coajă de ocupanții ruși deteriorat peretele unei clădiri rezidențiale în districtul Kiev din Harkov. Inamicul a bombardat și Pechenegii din Districtul Chuguevsky. 

în direcția Harkov, inamicul încearcă să-și mențină pozițiile. Agresorul trage artilerie la Circuns, tishkas rus, Tishkas Cherkassy și o pepinieră.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *