REUTERS foto

Acum, cea mai dificilă situație este cu coridoarele umanitare de la Mariupol astăzi, ca și ieri, nu au funcționat.

Acest lucru a fost anunțat de vicepreședintele serviciului de urgență de Stat al Ucrainei Roman Obrazva în aerul teletonului de informații.

Potrivit lui, Serviciul de urgență de Stat al Ucrainei însoțește fiecare coridor umanitar.

“Salvatorii oferă de fapt atât echipament, cât și ajutor umanitar. Astăzi, din păcate, ca și ieri, coridorul Umanitar din Mariupol nu funcționează. 60 de mașini care au plecat în mod privat, asta am reușit astăzi”, a spus el.

Între timp, un convoi de mașini, inclusiv mașini ale Serviciului de urgență de stat, nu ajunge la Mariupol pe drum.

“Sperăm că mâine această problemă va fi rezolvată cumva și vom putea merge mai departe”, a adăugat vicepreședintele serviciului de urgență de Stat.

“Coridoarele din regiunea Kiev au început să funcționeze. Împreună cu toate părțile interesate, am reușit să o implementăm aproape pe deplin și să scoatem oamenii. Prin urmare, lucrăm într-un mod atât de constant, acum situația este cea mai dificilă pentru noi în Mariupol cu coridoare Umanitare”, a spus el.

Amintiți-vă că situația din Mariupol se înrăutățește: oamenii se luptă pentru hrană și apă, acolo se întâmplă un coșmar. Informațiile Federației Ruse că livrările umanitare au ajuns în oraș nu corespund realității.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.