Vladimir Zelensky a apelat la posibili complici ai ocupanților din Ucraina/foto president.gov.ua

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky i-a avertizat pe cei care vor încerca să se alăture invadatorilor din țara noastră că aceasta va fi cea mai proastă decizie din viața lor.

Într-un nou mesaj video, președintele a menționat că o viață lungă este mai bună decât banii pe care îi oferă posibili complici ai ocupanților pentru unul scurt.

“…Avem informații că armata rusă atrage mercenari din alte țări la război și încearcă să înșele cât mai mulți tineri în serviciul militar…”, a spus șeful statului.

Liderul ucrainean a subliniat că acest lucru nu va ajuta inamicul.

“…Așa că acum îi avertizez pe toți cei care încearcă să se alăture ocupanților de pe pământul nostru ucrainean: aceasta va fi cea mai proastă decizie din viața ta. O viață lungă este mai bună decât banii care vi se oferă pentru o viață scurtă”, a spus președintele.

Citește și:  Războiul Ucrainei cu Rusia: Zelensky a explicat de ce Kievul negociază cu rușii Războiul Ucrainei cu Rusia: Zelensky a explicat de ce Kievul negociază cu rușii

amintiți-vă că trupele ruse au pătruns în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat așezările pașnice, în special Kiev, Kharkiv, Chernihiv și Mariupol.

potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, începând cu 17 martie, pierderile totale de luptă ale inamicului s-au ridicat la aproximativ 14 mii de personal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *