ocupanții se plâng de comandă și refuză să efectueze misiuni de luptă/presa foto-serviciul Ministerului Apărării din UcrainaOcupanții se plâng de comandă și refuză să efectueze misiuni de luptă/serviciul de presă foto al Ministerului Apărării al Ucrainei

Soldații ruși continuă să se plângă rudelor lor cu privire la furnizarea armatei. Comanda amenință Procuratura pentru refuzul de a efectua misiuni de luptă.

Acest lucru este demonstrat de conversația interceptată a invadatorului cu părinții săi, care a fost publicată de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina.

Deci, un soldat rus sa plâns părinților săi despre ordinele din armata rusă și amenințările din partea Comandamentului.

La rândul său, tatăl său a sfătuit la o întâlnire cu procurorul să spună adevărul despre situația din: “fără mâncare, fără băutură, nu ai nimic. Nu există nici un medicament, nimic.”

Citește și:  spitalele au fost închise în Mariupol pentru a ascunde izbucnirea holerei-Boychenko Spitalele închise în Mariupol pentru a ascunde focar de holeră-Boychenko  Rusia a planificat să emită pașapoarte URSS ucrainenilor (raport foto) Rusia a planificat să emită pașapoarte URSS ucrainenilor (raport foto)

“Spune –mi-mă doare, nu pot. Spune – mi-am avut un ulcer înainte de serviciu. Spune – mi-a existat o curbură a coloanei vertebrale. Și apoi vor spune-cum ai trecut? Vorbiți-cumpărat (certificat de sănătate). Nu am declarat o mobilizare completă pentru a vă menține acolo. Maiorul spune: el însuși a fost acolo. Mi-am pierdut compania. Cu … (fugit) de acolo. Acum merge, zâmbește”, îi sfătuiesc rudele ocupantului.

În același timp, armata rusă a raportat că a mai rămas un vehicul de luptă din armele lor.

“Mecanicii sunt toți trei sutimi. Cecenii abia au plecat acolo. Ei spun că au fost zdrobiți acolo”, explică presupusul invadator.

În același timp, tatăl său a spus că reprezentanții comandamentului rus nu au spus nimic despre bani sau de ce adunau oameni.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, soldații ruși sunt forțați să mănânce câini ucraineni. Comandanții lor vând rații uscate destinate nevoilor armatei ruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *