cel puțin o persoană a fost ucisă în Raspberry ca urmare a unei greve cu rachete/fotografie de REUTERSCel puțin o persoană a fost ucisă într-un atac cu rachete în Malina/REUTERS foto

Trupele rusești au lovit zmeura regiunii Jitomir cu rachete. Ca urmare a atacului inamic, cel puțin o persoană a fost ucisă.

Acest lucru a fost raportat de șeful Zhytomyr OVA Vitaly Bunechko la “Suspilny”.

Potrivit acestuia, informațiile sunt preliminare. În același timp, el a menționat că molozul este încă demontat la locul grevei.

“Informațiile despre o victimă au fost deja confirmate. Lovitura la zmeură este foarte asemănătoare cu cea care a fost pe 20 mai. A fost un incendiu la locul impactului, a fost eliminat literalmente aici – mai aproape de ora 19:00 seara. În ceea ce privește daunele, un grup de experți lucrează la fața locului”, se spune în raport.

Citește și:  ocupanții restaurează Calea Ferată din Kupyansk pentru a accelera transferul de trupe Ocupanții restaurează Calea Ferată din Kupyansk pentru a accelera transferul de trupe soldații ucraineni au aterizat automat o dronă modernă a Federației Ruse (foto) soldații ucraineni au “aterizat” automat o dronă modernă a Federației Ruse (foto)

În același timp, Bunechko a subliniat că casele oamenilor care tocmai au început să le repare și au înfundat ferestrele au suferit.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, duminică, 22 mai, ocupanții ruși au lansat un atac cu rachete asupra orașului Malin din regiunea Jitomir. În primul rând, exploziile din oraș au fost raportate de locuitorii locali. Informațiile au început să se răspândească după prânz. Ulterior, primarul orașului, Alexander Sitailo, a confirmat greva rachetelor asupra orașului.

Mai târziu a devenit cunoscut faptul că forțele de apărare aeriană AFU au doborât patru rachete de croazieră rusești peste regiunea Jitomir.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *