Victoria AFU din nou în Chernobayevka/foto: Suspilne Kherson

Explozii puternice lângă Kherson, care au fost raportate astăzi în zona de prânz, au avut loc în legendarul Cernobayevka. În acest moment, invadatorii ruși au suferit din nou pierderi.

Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de către consilierul șefului OP Alexey Arestovich.

“Chornobaivka – 18. Depozitul de muniții. Hto Zachepit Nenka, care nu se va infecta. Am atât de bagato raziv pospil”, a scris Arestovich.

fenomenul Cernobayevka: ce trebuie să știți

După cum sa raportat, aerodromul militar din Cernobayevka este folosit de trupele rusești ca post de comandă și loc de adunare pentru aeronave și elicoptere. Până astăzi, el a fost vizat de armata ucraineană de șaptesprezece ori.

Pentru prima dată la acest aerodrom, invadatorii au învins pozițiile pe 27 februarie. Cu toate acestea, după greva Bayraktarilor ucraineni, rușii au plasat elicoptere noi în același loc. 

Rangurile înalte ale armatei ruse au fost ucise cel puțin de două ori la Cernobayevka, inclusiv comandantul rus al Armatei a 8-a, locotenentul general Andrei Mordvichev.

În același timp, armata rusă a format deja o panică la simplul gând al lui Cernobayevka. Prin urmare, pentru a forța armata să meargă pe front, comandanții ruși recurg la minciuni: se presupune că soldații se vor apăra, nu vor ataca

ajută proiectul susține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.