“Cernobayevka este un monument al idioției”:/foto de REUTERS

nivelul profesional în rândul generalilor ruși este extrem de scăzut. Un exemplu în acest sens este Cernobayevka. 

Acest lucru a fost declarat de șeful Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării Kirill Budanov într-un interviu acordat revistei germane SPIEGEL

Așadar, răspunzând la întrebarea unui jurnalist despre motivul pentru care există generali de top printre cei 20 de mii de soldați ruși uciși în Ucraina, Budanov a menționat:

“Ne-am pus această întrebare. Și, din păcate, am găsit un singur răspuns: nivelul profesional extrem de scăzut al generalilor. Unul dintre motive este nepotismul în armata rusă, aceștia sunt generali de teren, rude ale unor oficiali care nu pot face față sarcinilor lor și nu sunt pregătiți pentru ei”, a spus el. 

Budanov a citat situația din Cernobayevka ca exemplu,

“luați doar Cernobayevka! Acesta este un monument al idioțeniei”, a spus el. 

Citește și:  generalul rus a spălat bani prin partenerul de afaceri al lui Kiva-GBR Generalul rus a spălat bani prin partenerul de afaceri al Kiva-GBR  rușii vor să câștige cel puțin o victorie de Paște - șef de informații rușii vor să câștige cel puțin o victorie de Paște – șef de informații

pentru ce este cunoscut Cernobayevka

După cum a scris UNIAN, aerodromul militar din Cernobayevka este folosit de trupele rusești ca post de comandă și loc de adunare pentru avioane și elicoptere, dar devine constant o țintă a armatei ucrainene.

Pentru prima dată la acest aerodrom, pozițiile rușilor au fost înfrânte pe 27 februarie. Cu toate acestea, după greva Bayraktarilor ucraineni, rușii au plasat elicoptere noi în același loc.

Rangurile înalte ale armatei ruse au fost ucise cel puțin de două ori la Cernobayevka, inclusiv comandantul rus al Armatei a 8-a, locotenentul general Andrey Mordvichev.

pe 18 aprilie, APU I-a învins pe ocupanții din Cernobayevka pentru a 16-a oară.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.