în Severodonetsk din cauza războiului, au apărut o mulțime de case de urgență/fotografia șefului Ova Lugansk Sergey Gaidaio mulțime de case de urgență au apărut în Severodonetsk din cauza războiului/foto șeful Ova Lugansk Sergey Gaidai

Clădirile de urgență cu mai multe etaje au început să cadă în Severodonetsk, capturate de ocupanții ruși din Regiunea Luhansk.

Șeful OVA, Serghei Gaidai, a publicat un videoclip corespunzător pe Telegram.

“Este extrem de periculos să fii în case avariate de ruși. Restul locuiesc în apartamentele supraviețuitoare, unele în intrări și subsoluri. Dar e foarte periculos acolo. Dacă o clădire înaltă a fost avariată, aceasta poate cădea în orice moment”, a spus el.

Potrivit oficialului, videoclipul arată distrugerea unei case de pe strada Partizanskaya. Clădirea a căzut în mijlocul zilei.

“Oamenii treceau pe acolo. Dacă cineva a fost înăuntru este necunoscut cu siguranță. În timp ce rușii continuă să filmeze povești de propagandă despre “viața fericită” a locuitorilor din Regiunea Luhansk, aceștia din urmă mor sub dărâmăturile clădirilor înalte neexplorate”, s-a indignat Gaidai.

El a mai spus că în față, forțele de ocupație folosesc din ce în ce mai mult aviația datorită faptului că nu pot depăși fortificațiile de apărare ale Forțelor Armate din Ucraina.

Gaidai a adăugat că inamicul a folosit mai multe lansatoare de rachete de șase ori și a folosit în mod repetat mortare în timpul zilei. Rușii își concentrează eforturile principale pe direcția Bakhmut.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, partizanii au început să lucreze cu succes în Regiunea Luhansk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.