REUTERS foto

A fost publicată o înregistrare a conversației ocupantului rus, care se plânge părinților săi despre comanda sa și, de asemenea, vorbește despre lipsa hranei și a îngrijirii medicale.înregistrarea a fost publicată de serviciul de securitate al Ucrainei (SBU).

“Știri din tabăra ocupanților ruși: comandanții fug, soldații fără hrană, arme, bani și îngrijiri medicale. Încă o dată primim confirmarea că invadatorii ruși sunt trimiși la moarte”, se spune în mesaj.

pe următoarele casete interceptate de SBU, soldatul spune cu teamă cum au fost abandonați de comanda:

“conducerea noastră ne-a aruncat în general, s-a retras… avem doar apă… avem apă…”.

De asemenea, el se plânge de lipsa îngrijirii medicale pentru răniți: “… nici măcar nu vă puteți apropia! Mergi, așa că du-te să iei o mitralieră și du-te din nou în luptă.” 

“Ocupanții din Ucraina își pierd încrederea în comandanții lor, în armata lor și în conducerea Federației Ruse. Ei înțeleg că nu sunt necesari de nimeni și sunt abandonați la mila sorții”, a menționat SBU.anterior, SBU a publicat o înregistrare a unei alte conversații între ocupanții ruși, în timpul căreia unul dintre ei se plânge de pierderi grave în rândul personalului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.