trupele terestre rusești nu pot câștiga în Ucraina în niciun caz, Mamuka Mamulashvili crede/foto UNIAN

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, atacând Ucraina, a făcut cea mai mare greșeală.

Trupele terestre ale Federației Ruse nu pot învinge statul ucrainean în niciun caz, deoarece există o regrupare a forțelor din partea ucraineană, a declarat comandantul Legiunii naționale georgiene Mamuka Mamulashvili în aerul unui Teleton comun, scrie tsn.ua.

Potrivit acestuia, Federația Rusă trage teroriști din diferite state în război, iar rândurile apărătorilor Ucrainei sunt completate de militari profesioniști-străini.

“O țară teroristă (Rusia – n. Red.), nu numai cu capul, ci și cu oamenii. Se va trage în sus aceiași teroriști ca și ei înșiși…”,- a spus comandantul.

Mamulashvili a adăugat că astfel de acțiuni ale părții ruse sunt așteptate, deoarece Federația Rusă “leagă grupuri teroriste” care se află în custodia sa.

“…Suntem pregătiți și pentru asta, pentru că aceștia nu sunt militari profesioniști, pentru că aceștia sunt oameni de tip barbar, precum trupele rusești…”,- a spus el.

În opinia sa, atacul Rusiei asupra Ucrainei va fi un punct de cotitură pentru Federația Rusă însăși – țara va înceta să mai existe cu “populația teroristă” care există acum.

amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au intrat în Ucraina.

Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare și apoi a atacat așezările pașnice, în special Kiev, Chernihiv, Mariupol, Kharkiv, Kherson și Zhytomyr.

În martie, partea rusă a anunțat recrutarea urgentă a 16.000 de foști luptători ISIS pentru a fi folosiți împotriva civililor.este demn de remarcat faptul că voluntarii au venit în Ucraina din întreaga lume pentru a participa la războiul cu Federația Rusă. Începând cu 10 martie, cetățenii din 52 de țări ale lumii luptau pentru statul ucrainean ca parte a Legiunii internaționale.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.