“Curtea autoproclamatului” DNR ” a condamnat trei cetățeni străini la moarte/foto REUTERS

Așa-numitul “proces” al AUTOPROCLAMATULUI “DNR” asupra străinilor care au participat la operațiuni militare ca parte a armatei ucrainene reprezintă o creștere a mizelor Rusiei în procesul de negociere.

consilier al Ministrului Afacerilor Interne Vadim Denisenko a spus acest lucru în aer de All-ucrainean telethon.

“Astăzi există deja un tweet al Secretarului de Stat american Anthony Blinken. Blinken susține că face apel la Kremlinul oficial și la marionetele sale să nu mai facă lucruri ilegale, lucruri care nu au nimic de-a face cu legile internaționale ale războiului. Și astăzi a anunțat o conversație cu ministrul nostru de Externe Kuleba. Prin urmare, cred că poziția noastră de politică externă va fi foarte clar coordonată cu Statele Unite, cu Marea Britanie și cred că cu întreaga Uniune Europeană în general”, a spus Denisenko.

Citește și:  o dronă inamică a fost doborâtă peste Regiunea Dnipropetrovsk O dronă inamică a fost doborâtă peste Regiunea Dnipropetrovsk Ministerul Apărării a comentat posibila ofensivă rusă asupra Kievului Ministerul Apărării a comentat posibila ofensivă a rușilor asupra Kievului A devenit cunoscut modul în care Amazon a ajutat Ucraina din primele zile ale invaziei rusești a devenit cunoscut modul în care Amazon a ajutat Ucraina din primele zile ale invaziei rusești

După cum a raportat UNIAN, așa-numita “Curte Supremă” a grupului armat ilegal “DNR”, controlat de Kremlin, a condamnat la moarte trei prizonieri străini care au luptat în Forțele Armate ale Ucrainei. Vorbim despre doi britanici-Sean Pinner și Aiden Eslin, precum și cetățeanul marocan Saadoun Brahim. Toți au semnat contracte cu Forțele Armate ale Ucrainei înainte de începerea unei invazii pe scară largă a Federației Ruse în Ucraina.

Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a declarat că străinii capturați se bucură de drepturile prizonierilor de război, deoarece au semnat contracte cu Forțele Armate ale Ucrainei.ulterior, Procurorul General Irina Venediktova a raportat că Ucraina a lansat deja o anchetă pre-proces în acest fapt.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.