“Azov” a arătat cum supraviețuiesc soldații răniți/foto t.me/polkazov soldații răniți din Mariupol supraviețuiesc în condiții insalubre și fără medicamente.

Regimentul Azov a arătat fotografii ale apărătorilor de pe Azovstal.

“Întreaga lume civilizată ar trebui să vadă condițiile în care sunt și acționează apărătorii răniți, mutilați ai Mariupolului! În condiții insalubre complete, cu răni deschise, bandajate cu resturi nesterile de bandaje, fără medicamentele necesare și chiar alimente”, a subliniat Azov.

Armata a făcut apel la ONU și Crucea Roșie cu o cerere de “a-și arăta umanitatea și de a confirma principiile de bază pe care au fost create” și de a salva persoanele rănite care nu mai participă la ostilități.

“Militarii pe care îi vedeți în fotografie și alte sute la uzina Azovstal – cu răni grave cu prețul propriei sănătăți au apărat Ucraina și întreaga lume civilizată”, se spune în mesaj. 

Regimentul a cerut din nou evacuarea imediată a militarilor răniți în teritoriile controlate de Ucraina, unde li se va oferi asistență și îngrijire corespunzătoare.

Photo fotografie t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo fotografie de la clasa a II-a t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo fotografie de la clasa a II-a t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov Photo fotografie de la clasa a II-a t.me/polkazov Photo fotografie t.me/polkazov

După cum a scris UNIAN, apărătorii Mariupolului au cerut în mod repetat autorităților să le aplice procedura de extracție. Procedura de” extracție ” (exfiltrare sau extracție) implică deplasarea personalului de pe teritoriul aflat sub controlul inamicului și livrarea într-o zonă sigură. 

În special, comandantul celei de-a 36-a brigăzi Marine separate a Marinei AFU, Serghei Volyna, a cerut evacuarea militarilor ucraineni de la uzina Azovstal din Mariupol.

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a subliniat că intermediarii și Statele influente au fost implicate pentru a salva armata ucraineană, care este protejată la uzina Azovstal din Mariupol.

Câteva sute de civili au fost evacuați de pe teritoriul Azovstal, aproximativ o sută de persoane rămân pe teritoriul uzinei, potrivit consilierului primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

există, de asemenea, soldați răniți care nu pot primi îngrijirile medicale necesare. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *