APU se apropie de Kherson/foto Unian, Alexander PrilepaAPU se apropie de Herson/foto UNIAN, Alexander Prilepa

Locuitorii din Regiunea Herson sunt îndemnați să evacueze urgent, iar cei care nu pot părăsi regiunea ar trebui să pregătească un adăpost, precum și o aprovizionare cu apă și hrană pentru perioada în care va avea loc dezocuparea regiunii.

Acest lucru a fost declarat în aerul teledonului de către primul șef adjunct al Consiliului Regional Kherson, Yuri Sobolevsky.

“Susțin pe deplin apelul lui Vereshchuk cu privire la faptul că oamenii noștri încă mai trebuie să plece. Știu că este foarte greu și nu toată lumea are această oportunitate, dar trebuie să o facem. Cei care nu pot face acest lucru în niciun fel trebuie să se pregătească pentru faptul că vor avea din nou nevoie de adăpost, este din nou necesar să pregătim o aprovizionare cu apă, o anumită aprovizionare cu alimente pentru a supraviețui ofensivei trupelor noastre”, a spus el.

Citește și:  invadatorii ruși au încercat să străpungă în nordul regiunii Kherson - în jurul prânzului Invadatorii ruși au încercat să străpungă în partea de nord a regiunii Herson-OK”Pivden”  generalul a spus în ce condiții APU va ajunge la granițele celui de-al 91-lea într-un an Generalul a spus în ce condiții APU va ajunge la granițele celui de-al 91-lea într-un anAPU va forța trupele rusești să fugă: generalul a spus când va începe eliberarea lui Herson APU va fi forțat trupele rusești să fugă: generalul a spus când va începe eliberarea lui Herson

Sobolevsky a menționat că APU va lucra” cât mai atent posibil, chirurgical “pentru a salva viețile oamenilor,”dar războiul este război.”

Cu o zi înainte, primarul orașului ocupat Oleshki, Regiunea Kherson, a făcut un apel similar. 

“Dragi locuitori ai comunității Oleshkov și ai regiunii Kherson, dacă locuiți în apropierea locației obiectelor în care locuiesc soldații inamici ai Federației Ruse sau apărarea aeriană inamică, se află depozite de muniție, există o acumulare de echipamente inamice, vă recomand cu tărie să plecați de acolo. APU vin”, a scris Yevgeny Ryschuk.

astăzi a devenit cunoscut faptul că armata ucraineană a atacat unitatea militară a ocupanților din Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.