Combat medic a spus despre situația din față în Ucraina/foto facebook.com/kommander.nord /Combat medic a spus despre situația de pe frontul din Ucraina/foto facebook.com/kommander.nord /

Rezistența eroică a Ucrainei la invazia rusă poate fi comparată cu evenimentele din seria TV “Game Of Thrones”. 

O astfel de paralelă între operațiunile reale de luptă și un complot de film a fost realizată de medicul de luptă Konstantin, care a lucrat ca dentist până la 24 februarie 2022, a fost angajat în practica medicală privată, iar la începutul invaziei pe scară largă a Federației Ruse s-a alăturat Apărării de la Kiev și numai inamicul a părăsit regiunea Kiev, a continuat să servească în al 80-lea ODSHBR. 

“suntem războinicii de pe perete care luptă împotriva întunericului solid al răului”, spune el.

Citește și:  infanteristul ucrainean a împărtășit secretul unei bătălii de succes cu trupele Federației Ruse Infanterist ucrainean a împărtășit secretul unei bătălii de succes cu trupele ruseștiun expert militar a raportat o regrupare masivă a ocupanților de-a lungul întregii linii frontale Un expert militar a raportat despre regruparea în masă a ocupanților de-a lungul întregii linii frontale partizanii Lugansk au îngreunat ocupanții să aducă muniție partizanii Lugansk au îngreunat ocupanții să aducă muniție

Povestea războinicului ucrainean a fost spusă în telegramă de comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina Valery Zaluzhny.

Evacuarea și furnizarea de îngrijiri medicale la domiciliu răniților este munca zilnică a unui medic de luptă, uneori trebuie să plecați de mai multe ori pe zi. Multe ore de” tăcere în aer ” reprezintă o adevărată fericire pentru echipajul de evacuare, deoarece înseamnă că toți luptătorii sunt în viață și bine. 

“Oricum, suntem în permanență în contact, gata să plecăm în orice moment, pentru că evacuăm luptători nu numai din unitățile noastre, ci și din Brigăzile vecine”, explică Konstantin. – “De asemenea, ajutăm civilii care apelează și la noi. Nu Refuzăm, desigur, pentru că în satele de pe prima linie există în principal persoane în vârstă care nu au de cine să aibă grijă.” 

Marele Război a adus deja multă durere și distrugere, în același timp, a fost inevitabil, medicul este sigur. 

“Trebuia să fie. Acesta este un război pentru valorile europene, libertate și Democrație împotriva totalitarismului rus”, spune el. – “Vreau să câștig, să închid problema independenței Ucrainei o dată pentru totdeauna, să mă întorc la familia mea și să trăiesc într-o țară puternică, bogată, necoruptă.” 

 medicul Konstantin ajută armata încă din primele zile ale unui război la scară largă/foto t.me/CinCAFUMedicul Konstantin ajută armata încă din primele zile ale unui război pe scară largă/foto t.me/CinCAFU

Anterior, într-un interviu cu UNIAN, Doctor în științe Medicale, profesor, binecunoscutul obstetrician-ginecolog Odessa Svetlana Galich a povestit cum a decis să devină medic militar pentru a salva soldații forțelor armate din Ucraina, despre lucrul într-un spital mobil și ideea de a scrie o carte despre actualii ei colegi.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.