Enemies shelled Sumy region/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse Enemies shelled Sumy region/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse

Ocupanții de pe teritoriul Federației Ruse au bombardat regiunea Sumy de-a lungul întregii frontiere: au bătut cu arme autopropulsate, mortare și arme de calibru mic.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky.

“Dușmanii ruși au înnebunit, bombardamentele au continuat de-a lungul întregii frontiere a regiunii Sumy: aproximativ cinci și jumătate seara au avut loc 10 explozii în regiunea Gluhov. Inamicul trăgea de pe teritoriul Rusiei. La aproape ora 20 în comunitatea Velikopisarevskaya, 6 sosiri de mortar de la ruși. Aproape 22 de arme autopropulsate de pe teritoriul Rusiei au lucrat în regiunea Belopol”, a spus el.

În plus, în același timp, de pe teritoriul Rusiei, inamicul a deschis explozii automate în regiunea Putivl și a efectuat bombardarea comunității Belopolsky – o bombardare masivă din artilerie și arme de calibru mic a durat aproape o jumătate de oră.

de asemenea, aproape la ora 22:30, inamicul de pe teritoriul Federației Ruse a deschis focul de la un ACS pe teritoriul Comunității Putivl.

“Am răspuns corect la acțiunile ostile. Nu există pierderi preliminare și persoane rănite. Informațiile sunt clarificate”, a spus el.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, ocupanții ruși au tras rachete de aviație neguidate la granița regiunii Sumy. Pe 13 Mai, seara, personalul militar al SSU a înregistrat cinci rupturi la marginea unuia dintre satele de frontieră din Districtul Shostka. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.